Wanneer is het onderzoek?

Het route-onderzoek vindt plaats van juni 2017 tot en met december 2017.

Wie voert dit onderzoek uit?

Het onderzoek wordt uitgevoerd door onderzoeksbureau Studio Bereikbaar in samenwerking met de Gemeente Eindhoven.

Waarom dit onderzoek?

De gemeente Eindhoven werkt aan een aantrekkelijke, gezonde en bereikbare stad. Daarvoor is beter inzicht in het verkeer in, van en naar de stad belangrijk. Momenteel zijn er wel tellingen beschikbaar, maar er is veelal onbekend van waar naar waar mensen onderweg zijn, welke routes ze gebruiken, met welke vervoermiddelen ze dat doen, wat de reistijden zijn, etc. De data van mijn040routes helpt de gemeente en haar partners bij het ontwikkelen van nieuwe routes en maatregelen, de inrichting en ontsluiting van gebieden of het ontwikkelen van nieuwe mobiliteitsdiensten.  

Hoe doe ik mee?

Heel simpel!

 • Download de app: Sesamo (iOS/Android)
 • Meld je aan met de volgende inloggegevens
  • Domein: 040
  • Naam: routes
  • Wachtwoord: 2017

Deel drie weken automatisch jouw routes en ontvang €5,- cadeau!

Hoe krijg ik €5,- beloning?

Wanneer jij na drie weken vanaf aanmelddatum je e-mailadres invult in de app, ontvang je van ons een voucher per e-mail t.w.v. €5,-, mits je je e-mailadres hebt ingevuld in de app. Deze kun je inwisselen bij Brandstore Eindhoven aan het Stationsplein 17, voor mooie cadeaus!

Let op: je kunt de voucher verzilveren voor alle producten in de store, met uitzondering van: cadeaubonnen, postzegels en OV-chipkaart.

Wat gebeurt er na 3 weken meten?

Na afloop van de meetperiode van drie weken ontvang je van ons een mailtje met jouw €5,- cadeau voucher. We meten dan nog één week jouw verplaatsingsgegevens. Na week vier stopt de app met meten, dus kun je de app van je telefoon verwijderen.

Wat gebeurt er met mijn gegevens?

Al je reisgegevens worden alleen gebruikt voor onderzoeksdoeleinden. Je reisgegevens worden anoniem verzameld en kunnen niet gekoppeld worden aan je persoonsgegevens. Wanneer je jouw e-mailadres opgeeft om de beloning t.w.v. €5,- te ontvangen, wordt dit alléén gebruikt voor het versturen van jouw voucher.

Bekijk hier hoe Sesamo jouw privacy waarborgt

Is deelname anoniem?

Ja. Persoonsgegevens worden nooit gekoppeld aan de data die wij ontvangen met oog op de verplaatsingen. De enige persoonsinformatie die wij van je hebben, is jouw e-mailadres als je deze invult. Dit e-mailadres bevindt zich op een andere locatie dan de GPS-data, waardoor deelname anoniem blijft.

Kan ik deelnemen zonder smartphone?

Het is helaas alleen mogelijk om mee te doen als je over een smartphone (Android of iOS) beschikt, waar de Sesamo app op geïnstalleerd kan worden.

De app registreert mijn routes niet (goed), waar ligt dit aan?

Om ervoor te zorgen dat de app je verplaatsingen goed kan registreren, kun je het volgende controleren:

 1. Heeft de app toegang tot je locatiegegevens?
 2. Heb je verbinding met internet via WiFi of mobiele data?Het werkt namelijk zo: de app probeert informatie te krijgen van masten om je heen, om je locatie te bepalen. Om deze informatie goed om te kunnen zetten naar een locatie is internetverbinding nodig. Wanneer je geen verbinding hebt met internet registreert de app sommige ritten wel, maar de kans is aanwezig dat (delen van) ritten niet geregistreerd worden.

  Verder kan het zo zijn dat verplaatsingen pas later zichtbaar worden in de app, maar dit mag niet langer dan 24 uur duren.

Ik heb een andere vraag, wie kan ik contacten?

Neem voor al jouw vragen contact op met: info@mijn040routes.nl

Klik hier om uw eigen tekst toe te voegen

© Copyright - Mijn040routes